Οι τάσεις στο στυλ φρυδιών για το 2021

Οι τάσεις στο στυλ φρυδιών για το 2021

Ποιό στυλ φρυδιών σου ταιριάζει καλύτερα;

Αν έχεις κολλήσει με το ίδιο στυλ φρυδιών από το λύκειο ή δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με τα φρύδια σου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις το στυλ των φρυδιών σου. Το να έχεις πυκνά και υγιή φρύδια με ένα τέλειο σχήμα μπορεί να κάνει μια εκπληκτικά μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σου. Στην πραγματικότητα, τα πυκνά και τέλεια περιποιημένα φρύδια μπορούν να σε κάνουν να φαίνεται νεότερη!

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πως να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια και να αλλάξεις αμέσως την εμφάνισή σου.

Ποια είναι η τάση στο στυλ των φρυδιών;

Όπως και οι τάσεις του μακιγιάζ αλλάζουν, έχουμε δει επίσης μεγάλες αλλαγές και στις τάσεις των φρυδιών μέσα στον αιώνα.

Για παράδειγμα, μεταξύ του 1920 και 1940, τα υπερβολικά βγαλμένα φρύδια ήταν πολύ της μόδας λόγω της επιρροής των τότε star των ταινιών. Στις αρχές του 1950, τα έντονα στυλιζαρισμένα φρύδια με καμπύλες ήταν πολύ δημοφιλή. Το 1970 και 1980 ήταν πολύ της μόδας τα πολύ φουντωτά φρύδια, με αποτέλεσμα αρκετές γυναίκες να χτενίζουν τα φρύδια τους για να τα κάνουν να φαίνονται πιο πυκνά. Τα πολύ λεπτά φρύδια έμοιαζαν σχεδόν με μια λεπτή γραμμή, έκαναν την επανεμφάνιση τους στα 90s και αρχές 2000. Μετά το 2010 είδαμε την επιστροφή των τέλεια πυκνών φρυδιών. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι τα φρύδια ήταν πυκνά, αλλά απόλυτα περιποιημένα με τη βοήθεια μολυβιών, σκιών και τζελ.

Φέτος, οι τάσεις στο στυλ φρυδιών για το 2021 είναι σίγουρα ακόμη τα πυκνά φρύδια, αλλά πιο φυσικά. Οι γυναίκες ψάχνουν προϊόντα ή θεραπείες περιποιήσεις όπως το microblading για να αποκτήσουν ένα πιο απαλό και φυσικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το δραματικό look που δίνουν τα μολύβια, οι σκιές και τα τζελ. Όμως, αν δεν είσαι ευλογημένη με φυσικά πυκνά φρύδια, μπορείς και πάλι να ακολουθήσεις την τάση χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Το μυστικό για έντονα και πυκνά φρύδια

Ακόμη κι αν έχεις φυσικά αραιά φρύδια, μπορείς να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια! Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις το Toppik Brow Building Fibers. Ξέχνα τα μολύβια και τις πούδρες. Οι ίνες πύκνωσης φρυδιών είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις πυκνά και φυσικά φρύδια που διαρκούν.

Τί είναι οι ίνες πύκνωσης φρυδιών;

Οι ίνες πύκνωσης φρυδιών Toppik αποτελούνται από πρωτεΐνη κερατίνης, τον ίδιο τύπο πρωτεΐνης που υπάρχει στα μαλλιά μας. Αυτές οι ίνες χάρη στο φυσικό στατικό ηλεκτρισμό μαγνητίζονται από την τρίχα, με αποτέλεσμα τα λεπτά φρύδια να δείχνουν αμέσως πυκνά και φυσικά γεμάτα, χωρίς να δείχνουν υπερβολικά περιποιημένα.

toppik blow building fibers set

Ακολούθησε των παρακάτω οδηγό χρωμάτων για να διαλέξεις το σωστό χρώμα για σένα στο Toppik Brow Building Fibers σετ:

  • Ανοιχτό καστανό για γκρι και ξανθό φρύδι
  • Καστανό για καστανά φρύδια
  • Σκούρο καστανό για σκούρο καστανό και μαύρο φρύδι


Αν θέλεις ένα πιο απαλό αποτέλεσμα διάλεξα ένα τόνο πιο ανοιχτή απόχρωση από το φυσικό χρώμα του φρυδιού σου. Ενώ το αντίθετο για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Toppik Brow Building Fibers χρώματα

Πως να αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια

1.Άσε κάτω το τσιμπιδάκι φρυδιών

Το πρώτο βήμα είναι να αφήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν! Άσε τα φρύδια σου να μεγαλώσουν για 6 με 8 εβδομάδες για να δεις το φυσικό τους σχήμα και να καταλάβεις με τι ακριβώς έχεις να δουλέψεις για να πετύχεις το τέλειο σχήμα για εσένα.

2.Διάλεξε το σωστό σχήμα για το σχήμα του προσώπου σου.

Το μέγεθος και το σχήμα των ματιών σου παίζουν ρόλο για να βρεις το κατάλληλο σχήμα για εσένα. Όμως το σχήμα του προσώπου σου παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για να καθορίσεις τις καμπύλες και τις γωνίες των φρυδιών σου.

Το τέλειο σχήμα για τα στρογγυλά πρόσωπα

Αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό, τότε πρέπει να κάνεις ένα πιο μυτερό και με γωνίες φρύδι. Η καμάρα θα πρέπει να είναι πιο ψηλά και η άκρη πιο μυτερή.

στρόγγυλο πρόσωπο

To τέλειο σχήμα για τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς

Το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρόσωπα με τα οποία μπορείς να δουλέψεις. Αυτό το σχήμα προσώπου χρειάζεται ένα απλό και σε ευθεία σχήμα φρύδι.

πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Το τέλειο σχήμα φρυδιών για το οβάλ πρόσωπο

Ένα οβάλ πρόσωπο είναι το πιο εύκολο και πιο δυναμικό σχήμα προσώπου για το σχηματισμό των φρυδιών. Όλα τα στυλ φρυδιών δείχνουν υπέροχα στο οβάλ πρόσωπο.

οβάλ πρόσωπο

Το τέλειο σχήμα φρυδιών για το τετράγωνο πρόσωπο

Τα πολύ στρογγυλεμένα φρύδια ταιριάζουν τέλεια στο τετράγωνο πρόσωπο επειδή το πρόσωπο έχει ήδη πολλές γωνίες.

τετράγωνο πρόσωπο

Υπολόγισε τις αναλογίες

Το να διαλέξεις το σχήμα του φρυδιού σου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου είναι πολύ σημαντικό, όμως είναι εξίσου σημαντικό να υπολογίσεις τις σωστές αναλογίες για εσένα. Για αυτό το λόγο προτείνουμε να μετρήσεεις τις αναλογίες χρησιμοποιώντας ένα μολύβι eyeliner για να σιγουρευτείς ότι τα φρύδια σου έχουν το σωστό μέγεθος και σχήμα για το σχήμα του προσώπου σου.

Υπάρχουν πολλά tutorials στο YouTube που μπορούν να σε βοηθήσουν να το κάνεις σωστά.

Χρησιμοποίησε ΣΩΣΤΑ τσιμπιδάκι φρυδιών

Ξέχνα το κερί αποτρίχωσης ή την κλωστή! Αν θέλεις τα φρύδια σου να δείχνουν φυσικά, τότε το τσιμπιδάκι φρυδιών είναι ο αγαπημένος σου σύμμαχος. Πάντα να χρησιμοποιείς φυσικό φως και έναν κανονικό καθρέφτη. Αλλά θυμήσου τον νούμερο ένα κανόνα: όσο λιγότερο, τόσο καλύτερο.

Χρησιμοποίησε σωστά το τσιμπιδάκι φρυδιών

Tip: Αν σε πονάει πολύ όταν βγάζεις τα φρύδια σου, τότε η ζέστη μπορεί να βοηθήσει να ανοίξουν οι θύλακες και θα πονάς λιγότερο. Εφάρμοσε στο σημείο μια ζεστή πετσέτα προσώπου για ένα λεπτό ή κάνε ένα ζεστό μπάνιο πριν βγάλεις τα φρύδια σου.

Βάλε κερί στα φρύδια σου

Το Toppik Brow Building Fibers περιέχει ένα απαλό κερί για να σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο σχήμα για τα φρύδια σου. Πέρασε τη γωνιακή πλευρά του πινέλου στο Shaping Wax του Toppik Brow Building Fibers σετ. Μετά εφάρμοσε απαλά το Shaping Wax στο φρύδι σου για να το κάνεις πιο λείο και να φτιάξεις το σχήμα του.

Εφάρμοσε τις ίνες πύκνωσης Toppik

Αφού έχεις εφαρμόσει το κερί, βούτηξε τη στρογγυλή πλευρά του πινέλου στο δοχείο με τις ίνες πύκνωσης Toppik. Πίεσε απαλά μια μικρή ποσότητα των ινών πύκνωσης στο φρύδι σου για να γεμίσεις τα κενά σημεία και να το κάνεις να φαίνεται αμέσως πιο πυκνό.

Εφάρμοσε τις ίνες πύκνωσης Toppik

Με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο θα αποκτήσεις τα τέλεια, φυσικά και πυκνά φρύδια που θα κρατάνε όλη μέρα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Επιλέξτε το δώρο σας!