απάτες που σχετίζονται με την τριχόπτωση

Τα μαλλιά σου και μιά λίρα!

Οι προκαταλήψεις για την τριχόπτωση είναι κοινωνικό φαινόμενο από την αρχαιότητα, αφού αρχαιολογικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι Αιγύπτιοι ήδη από το 1150 π.Χ. έβαζαν στα μαλλιά τους λίπη από λιοντάρια, φίδια, κροκοδείλους ή και ιπποπόταμους για να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση!
Καθώς οι άνθρωποι είναι τελικά τόσο…προσκολλημένοι στα μαλλιά τους, άφθονοι μύθοι και απάτες έχουν εμφανιστεί σχετικά με τα μαλλιά.
Οι απάτες που σχετίζονται με την τριχόπτωση βρίσκονται παντού, προτρέποντάς σας να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Χρησιμοποιούν ανέντιμους τρόπους για να σας παρασύρουν στο να πιστέψετε ότι τα προϊόντα τους θα σας βοηθήσουν σε κάθε αίτιο τριχόπτωσης. Τέτοια προϊόντα διαφημίζονται παντού και μόνο από εσάς εξαρτάται πώς και αν θα προστατευθείτε.
Οι προφανείς απάτες διακρίνονται πρωτίστως από τις ανόητες επεξηγήσεις για το τι προκαλεί τριχόπτωση.
Υπάρχουν, ωστόσο, και απάτες που δεν είναι τόσο εύκολο να τις εντοπίσετε. Ξεκινούν λέγοντας μια αλήθεια, δίνοντας σας πραγματικά γεγονότα. Κοιτάξτε προσεκτικά και μπορεί να διαπιστώσετε ότι η αγωγή τους είναι άσχετη με την αιτία της απώλειας των μαλλιών.

Οι 9 πιο συχνές απάτες που θα συναντήσετε

 1. Τα τριχοθυλάκιά σας είναι φραγμένα!
  «Οι τρίχες σας είναι έτοιμες να πέσουν και τα τριχοθυλάκιά σας είναι φραγμένα. Το σαμπουάν μας, όμως, θα επαναφέρει τις τρίχες στη θέση τους».
 2. Έχετε κακή αιματική κυκλοφορία!
  «Αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας είναι περισσότερο αίμα».
 3. “Τα τριχοθυλάκιά σας δεν θρέφονται κατάλληλα! “
  Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν την αγωγή της τριχόπτωσης.
 4. “Είναι μια παλιά συνταγή!”
  Πόσο παλιά; Και γιατί είχε ξεχαστεί;
 5. “Η βραβευμένη συνταγή!”
  Τι ακριβώς βραβείο έλαβε; Στα προϊόντα τριχόπτωσης δεν υπάρχουν Όσκαρ.
 6. Ανώνυμες μαρτυρίες.
  Πελάτες, με ονόματα όπως Τ.Ρ. και Α.Κ., δοκίμασαν το προϊόν και διαπίστωσαν αύξηση των μαλλιών τους. Θα αγνοήσουμε τις ιατρικές δημοσιεύσεις για να πιστέψουμε έναν ανώνυμο;

Προσοχή λοιπόν στις υποσχέσεις γιατί τελικά μπορεί να σας κοστίσουν… τα μαλλιά της κεφαλής σας! Καλό είναι να θυμάστε πως όποιος υπόσχεται κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό, τελικά ποτέ δεν είναι.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Επιλέξτε το δώρο σας!