Προστασία των μαλλιών το καλοκαίρι με OLAPLEX

Προστασία των μαλλιών το καλοκαίρι με OLAPLEX

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Ήρθε η ώρα να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα. Όμως  η ζέστη και οι ακτίνες του ήλιου μπορεί να είναι αρκετά επιζήμιες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνίσταται η χρήση αντηλιακού  στο δέρμα μας όταν σκοπεύουμε να είμαστε σε εξωτερικούς χώρους. Τι γίνεται όμως με την προστασία των μαλλιών το καλοκαίρι; Πως μπορούμε να τα προστατεύσουμε αυτήν την εποχή;

Παράγοντες που ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας το καλοκαίρι

Παράγοντες που ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας το καλοκαίρι

Οι ακτίνες UV του ήλιου, ο αέρας ή το μπάνιο σε πισίνα ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας και φθείρουν την τρίχα. Γνωρίζοντας αυτούς τους κινδύνους, σας παρουσιάζουμε τους τρόπους που μπορεί η OLAPLEX να προστατέψει τα μαλλιά και να αποκαταστήσει την υγεία των μαλλιών σας το καλοκαίρι.

OLAPLEX Νο. 3 για να προστατέψτε τα μαλλιά σας από το χλώριο

OLAPLEX Νο. 3 για να προστατέψτε τα μαλλιά σας από το χλώριο

Πριν το μπάνιο στην πισίνα, βρέξτε τα μαλλιά σας και απλώστε μια καλή ποσότητα από το Olaplex No3. Η χρήση του Olaplex με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά αλλά λειτουργεί και ως φράγμα ενάντια στις σκληρές χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να απορροφηθούν από τα μαλλιά σας. Μετά το μπάνιο λούσετε τα μαλλιά σας με το Σαμπουάν Olaplex Νο4 και μην παραλείψετε το conditioner Olaplex Νο 5.

OLAPLEX…για προστασία των μαλλιών το καλοκαίρι από την υπεριώδη ακτινοβολία

Ακόμα και αν το μπάνιο στη θάλασσα ή στην πισίνα δεν είναι η Νο 1 επιλογή σας για το καλοκαίρι, ο αέρας και οι ακτίνες UV μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στα μαλλιά σας. Όχι μόνο τα μπερδεύουν και τα αφυδατώνουν, αλλά καταστρέφουν το εξωτερικό περίβλημα της τρίχας καθώς και τους εσωτερικούς τους δεσμούς.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το Olaplex No. 3 τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, το βράδυ. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Olaplex Νο. 4 και Νο. 5.

Styling μαλλιών το καλοκαίρι με την Olaplex

Καλοκαίρι με OLAPLEX

Κατά το styling χρησιμοποιείτε το Olaplex Νο. 6 και το Olaplex Νο. 7. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία των μαλλιών σας από τον αέρα και από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Για να περιορίσετε το μπερδεμένα μαλλιά τώρα το καλοκαίρι, καλό είναι να τα έχετε πιασμένα σε μια χαλαρή κοτσίδα ή έναν ανάλαφρο κότσο.

Για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι, Olaplex

Τα Olaplex μπορούν να επανορθώσουν αλλά και να προστατεύσουν τα μαλλιά σας από κάθε είδους βλάβη που μπορεί να προκληθεί αυτήν την εποχή. Πάρτε λοιπόν μαζί σας τα αγαπημένα σας προϊόντα της σειράς OLAPLEX. Αυτά θα φροντίσουν για την υγεία των μαλλιών σας κι εσείς το μόνο που θα έχετε να κάνετε, είναι να φτιάξετε υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top