210-8056000 Παραγγελίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε ΟΛΕΣ τις παραγγελίες έως 31 Ιανουαρίου
Πως θα αποκτήσετε τέλεια φυσικά φρύδια!

Πως θα αποκτήσετε τέλεια φυσικά φρύδια!

Σε αντίθεση με προηγούμενες δεκαετίες, πλέον η τάση στα φρύδια είναι τα πυκνά και γεμάτα φρύδια που διατηρούν το φυσικό τους σχήμα. Τι γίνεται όμως αν η φύση δεν σου χάρισε τα τέλεια φρύδια, ή τα έχεις πειράξει «υπερβολικά»; Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις τα τέλεια φυσικά φρύδια.

5 απλές συμβουλές για τα τέλεια φυσικά φρύδια

  1. Διατήρησε το φυσικό τους σχήμα

Το φυσικό σχήμα των φρυδιών μας συνήθως είναι και αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό μας και τα χαρακτηριστικά του. Οπότε, το ζητούμενο δεν είναι να αλλάξεις το σχήμα των φρυδιών σου, αλλά να το αναδείξεις ή να το βελτιώσεις.

  1. Μην το παρακάνεις με το τσιμπιδάκι

Το ζητούμενο, όπως είπαμε είναι πλέον τα πυκνά και γεμάτα φρύδια, γι’αυτό απόφυγε να επεμβαίνεις με το τσιμπιδάκι πάνω στο φρύδι και εστίασε στις διάσπαρτες τριχούλες που βρίσκονται γύρω από αυτό.

  1. Ακολούθησε το στυλ που ταιριάζει στην ηλικία σος

Ανεξάρτητα από τη μόδα, για τέλεια φυσικά τα φρύδια, το στυλ τους πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία. Η αλήθεια είναι ότι με τα χρόνια, τα φρύδια γίνονται πιο λεπτά. Όμως τα πολύ λεπτά και με έντονες γωνίες φρύδια κάνουν το βλέμμα πιο άγριο και κουρασμένο. Γι’ αυτό επιλέξε καλύτερα ένα γλυκό και αρμονικό τόξο με πάχος που δεν είναι ούτε υπερβολικό, ούτε πολύ λεπτό.

  1. Πώς να δώσεις το σωστό σχήμα στα φρύδια σου

Πάρε ένα πινέλο μακιγιάζ και τοποθέτησέ τη μια άκρη του στο πτερύγιο της μύτης και το άλλο στα σημεία που σου υποδεικνύουμε παρακάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεις που πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει το φρύδι.

  • Αρχή του φρυδιού (Α)
  • Τόξο φρυδιού (B)
  • Τέλος του φρυδιού (Γ)

Επίσης δες εδώ πώς να διαλέξεις το σωστό σχήμα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

  1. Γέμισέ τα

Πλέον στο εμπόριο θα βρείς πολλά προϊόντα που γεμίζουν τα φρύδια και τα κάνουν να φαίνονται πιο πυκνά. Το βασικό για τα τέλεια φυσικά φρύδια είναι

Α) να βρείτε τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα των φρυδιών σας. Το πιο ανοιχτό θα φαίνεται ξένο και περίεργο ενώ το πιο σκούρο θα σε αγριεύει και

Β) εφάρμοσε το χρώμα σωστά για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Γέμισε τα φρύδια με μικρές και κοφτές κινήσεις ακολουθώντας τη φορά των τριχών.

Το τέλειο προϊόν για ονειρεμένα φρύδια

Να θυμάσαι το όνομα: Toppik Brow Building Fibers Set: το καλύτερο προϊόν για φυσικά πυκνά φρύδια. Ακόμα και τα πιο λεπτά φρύδια δείχνουν μέσα σε δευτερόλεπτα φυσικά, πλούσια και πυκνά. Διαρκεί περισσότερο από τις υπόλοιπες σκιές φρυδιών και δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα από τα μολύβια φρυδιών. Το Toppik Brow Building Fibers Set περιλαμβάνει το ειδικό κερί για το σχεδιασμό των φρυδιών και τις μικροΐνες Toppik για το γέμισμα των φρυδιών.

Τέλεια φυσικά φρύδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Συνέχεια Αγορών
Η παραγγελία μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας