Πως θα αποκτήσετε τέλεια φυσικά φρύδια!

Πως θα αποκτήσετε τέλεια φυσικά φρύδια!

Τα φυσικά φρύδια αποτελούν πλέον το νο1 fashion και beauty trend. Σε αντίθεση με προηγούμενες δεκαετίες, πλέον η τάση είναι τα πυκνά και γεμάτα φρύδια που διατηρούν το φυσικό τους σχήμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι περισσότεροι celebrities τα προτιούν! Τι γίνεται όμως αν η φύση δεν σου χάρισε τα τέλεια φρύδια, ή τα έχεις πειράξει «υπερβολικά»; Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις τα τέλεια φυσικά φρύδια.

5 απλές συμβουλές για τα τέλεια φυσικά φρύδια

Διατήρησε το φυσικό τους σχήμα

Το φυσικό σχήμα των φρυδιών μας συνήθως είναι και αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό μας και τα χαρακτηριστικά του. Οπότε, το ζητούμενο δεν είναι να αλλάξεις το σχήμα των φρυδιών σου, αλλά να το αναδείξεις ή να το βελτιώσεις.

Μην το παρακάνεις με το τσιμπιδάκι

Το ζητούμενο, όπως είπαμε είναι πλέον τα πυκνά και γεμάτα φυσικα φρύδια, γι’αυτό απόφυγε να επεμβαίνεις με το τσιμπιδάκι πάνω στο φρύδι και εστίασε στις διάσπαρτες τριχούλες που βρίσκονται γύρω από αυτό.

Ακολούθησε το στυλ που ταιριάζει στην ηλικία σου

Ανεξάρτητα από τη μόδα, για τα τέλεια φυσικά φρύδια, το στυλ τους πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία. Η αλήθεια είναι ότι με τα χρόνια, τα φρύδια γίνονται πιο λεπτά. Όμως τα πολύ λεπτά και με έντονες γωνίες φρύδια κάνουν το βλέμμα πιο άγριο και κουρασμένο. Γι’ αυτό επιλέξε καλύτερα ένα γλυκό και αρμονικό τόξο με πάχος που δεν είναι ούτε υπερβολικό, ούτε πολύ λεπτό.

Πώς να δώσεις το σωστό σχήμα στα φρύδια σου

Πάρε ένα πινέλο μακιγιάζ και τοποθέτησέ τη μια άκρη του στο πτερύγιο της μύτης και το άλλο στα σημεία που σου υποδεικνύουμε παρακάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεις που πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει το φρύδι.

σωστό σχήμα στα φρύδια
  • Αρχή του φρυδιού (Α)
  • Τόξο φρυδιού (B)
  • Τέλος του φρυδιού (Γ)

Επίσης δες εδώ πώς να διαλέξεις το σωστό σχήμα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

Γέμισέ τα

φρύδια before and after

Πλέον στο εμπόριο θα βρείς πολλά προϊόντα που γεμίζουν τα φρύδια και τα κάνουν να φαίνονται πιο πυκνά. Το βασικό για τα τέλεια φυσικά φρύδια είναι

Α) να βρείτε τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα των φρυδιών σας. Το πιο ανοιχτό θα φαίνεται ξένο και περίεργο ενώ το πιο σκούρο θα σε αγριεύει και

Β) εφάρμοσε το χρώμα σωστά για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Γέμισε τα φρύδια με μικρές και κοφτές κινήσεις ακολουθώντας τη φορά των τριχών.

Το τέλειο προϊόν για ονειρεμένα φυσικά φρύδια

Toppik Brow Building Fibers Set

Να θυμάσαι το όνομα: Toppik Brow Building Fibers Set: το καλύτερο προϊόν γιαπυκν’α φυσικά φρύδια. Ακόμα και τα πιο λεπτά φρύδια δείχνουν μέσα σε δευτερόλεπτα φυσικά, πλούσια και πυκνά. Διαρκεί περισσότερο από τις υπόλοιπες σκιές φρυδιών και δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα από τα μολύβια φρυδιών. Το Toppik Brow Building Fibers Set περιλαμβάνει το ειδικό κερί για το σχεδιασμό των φρυδιών και τις μικροΐνες Toppik για το γέμισμα των φρυδιών.

Τέλεια φυσικά φρύδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top