Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα (υπαναχωρήσετε) μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς και να σας επιστραφούν τα χρήματα σας, αρκεί τα προϊόντα να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση (άθικτα).

Τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει:

  • Η εταιρεία για τα ελαττωματικά προϊόντα-λάθος στην αποστολή.
  • Ο πελάτης για ΜΗ-ελαττωματικά προϊόντα.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα σας γίνει αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων. Έτσι:

  • αν η παραγγελία σας πληρώθηκε μέσω πιστωτικής κάρτας στο site μας, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα σας, μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες.
  • αν η παραγγελία σας πληρώθηκε μέσω αντικαταβολής, κατά την παραλαβή της, ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, τότε θα πρέπει να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε πίστωση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Όλα τα δέματα ελέγχονται προτού αποσταλούν. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα ή ελάττωμα, επικοινωνήστε το συντομότερο με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στα 210-8056000 & 210-8056001 από κινητό ή σταθερό, όλο το 24ωρο!
Αν λείπει κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στα 210-8056000 & 210-8056001 από κινητό ή σταθερό, όλο το 24ωρο!

Χρυσή Εγγύηση Επιστροφής Προϊόντων Toppik, ακόμα και αν επιστρέψετε τη συσκευασία άδεια!

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ DERMAMED
Τα προϊόντα ινών πύκνωσης μαλλιών Toppik στις συσκευασίες Regular (12gr) & Economy (27,5gr), συνοδεύονται από την «Εγγύηση Απολύτου Ικανοποιήσεως» DERMAMED. Η «Εγγύηση Απολύτου Ικανοποιήσεως» DERMAMED σας εξασφαλίζει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος μικροϊνών που δεν σας ικανοποίησε απόλυτα εντός 30 ημερολογιακών ημερών και θα σας επιστρέψουμε ακέραια την αξία του προϊόντος, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!

Η Χρυσή Εγγύηση Επιστροφής Προϊόντων ισχύει ΜΟΝΟ για τις ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik στις συσκευασίες Regular (12gr) & Economy (27,5gr).

Η Χρυσή Εγγύηση Επιστροφής Προϊόντων δεν ισχύει για τις ίνες πύκνωσης μαλλιών Hair Me Professional Hair Building Fibers, Sevich Hair Fibers & Beaver Hair Building Fibers. Επίσης δεν ισχύει στα υπόλοιπα προϊόντα που υπάρχουν στο mallia.gr.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top