210-8056000 Παραγγελίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€
πως να κουρευτείς αν έχεις λεπτά μαλλια - κουρεματα για λεπτα μαλλια

Πώς να κουρευτείς αν έχεις λεπτά μαλλιά

Έχεις λεπτά και αδύναμα μαλλιά; Το σωστό κούρεμα μπορεί να τα μεταμορφώσει! Ποια είναι τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά; Συγκεντρώσαμε έναν οδηγό με τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά που θα προσθέσουν μαγικά όγκο και θα τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά.

Πώς να κουρευτείς αν έχεις λεπτά μαλλιά;

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, καλό είναι να επιλέξεις κοντά ή μεσαίου μήκους κουρέματα, μέχρι την κλείδα. Σε αντίθεση με τα μακριά μαλλιά που συνήθως «βαραίνουν» τα μαλλιά, ένα πιο κοντό κούρεμα δίνει φυσικό όγκο και τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά.

Εάν όμως θέλεις να διατηρήσεις το μήκος τους επειδή σου αρέσουν τα μακριά μαλλιά, επίλεξε ένα μακρύ και ελαφρύ φιολάρισμα ή στρογγυλεμένες άκρες που χαρίζουν όγκο στα λεπτά μαλλιά. Επίσης, επένδυσε σε προϊόντα που χαρίζουν όγκο και ζωντανεύουν τα άτονα μαλλιά.

Τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Κυματιστά στο ύψος των ώμων

κουρεματα για λεπτα μαλλια -κυματιστα

Αυτό το μήκος μαλλιών δεν τα «βαραίνει» και αν είναι και ελαφρώς φιλαριστά τους δίνει όγκο και κίνηση.

Καρέ με χωρίστρα

 

κουρεματα για λεπτα μαλλια - καρε με χωριστρα

 Η χωρίστρα στη μέση, θα σας διευκολύνει για να δώσεις όγκο στα μαλλιά και στις 2 πλευρές. Για τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα σπρέι για όγκο.

Άλλη μια εξίσου κολακευτική παραλλαγή είναι να κάνεις χωρίστρα στο πλάι και να χτενίστε όλα τα μπροστινά μαλλιά προς τη μια πλευρά, χωρίς να τα κολλήσεις όμως.

Στρογγυλεμένο καρέ

κουρεματα για λεπτα μαλλια - στρογγυλεμενο καρε

Το στρογγυλεμένο καρέ κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά και υγιή. Θα πρέπει όμως οι άκρες να είναι υγιείς και χωρίς ψαλίδα.  Άρα εκτός από μια τακτική επίσκεψη στο κομμωτήριο, καλό θα ήταν να προσθέσεις στην περιποίηση των μαλλιών σου ένα serum επανόρθωσης.

Ελαφρύ φιλάρισμα στην κορυφή

κουρεματα για λεπτα μαλλια - φιλάρισμα στην κορυφη

Όταν έχεις λεπτά μαλλιά, το έντονο φιλάρισμα θα τα κάνει να χάσουν τον όγκο τους. Σε αυτήν την περίπτωση ενδείκνυται ένα ελαφρύ φιλάρισμα μόνο στην κορυφή. Αυτό θα δώσει επιπλέον όγκο στο επάνω μέρος, διατηρώντας παράλληλα όλη την πυκνότητα κατά μήκος του κάτω μέρους.

Μακριά μαλλιά με όγκο

Σου αρέσουν τα μακριά μαλλιά αλλά θες όγκο; Υπάρχουν κάποια τρικ που μπορούν να τα μεταμορφώσουν. Το μακρύ φιλάρισμα, οι ανταύγειες, οι μπούκλες «μπερδεύουν» το μάτι όσον αφορά την ποσότητα των μαλλιών, τονίζοντας την χρωματική αντίθεση και την κίνηση που έχουν τα μακριά μαλλιά.  Ειδικά αν επιλέξεις να φωτίσεις τα μαλλιά σου με ανταύγειες και επειδή τα λεπτά μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα, θα πρέπει να  εντάξεις στην καθημερινή φροντίδα προϊόντα που στοχεύουν στην αποκατάσταση της φθοράς της τρίχας, όπως τα OLAPLEX - the original bond builder!

Αγορίστικο κούρεμα με φράντζα

κουρεματα για λεπτα μαλλια - αγοριστικο με φρατζα

Η φράντζα στο αγορίστικο κοντό δίνει όγκο και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά. Για να το κάνει η Σαρλίζ, κάτι θα ξέρει!

Γενικά, τα λεπτά μαλλιά πρέπει να δείχνουν ανάλαφρα, μαλακά και με όγκο. Για να το πετύχεις αυτό, καλό είναι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιείς να τα εφαρμόζεις σε νωπά μαλλιά.

Έχεις λεπτά μαλλιά, δες εδώ τα καλύτερα προϊόντα, για τον τύπο των μαλλιών σου.

Συνέχεια Αγορών
Η παραγγελία μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας