Πώς να κουρευτείς αν έχεις λεπτά μαλλιά

Πώς να κουρευτείς αν έχεις λεπτά μαλλιά

Έχεις λεπτά και αδύναμα μαλλιά; Το σωστό κούρεμα μπορεί να τα μεταμορφώσει! Ποια είναι τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά; Συγκεντρώσαμε έναν οδηγό με τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά που θα προσθέσουν μαγικά όγκο και θα τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά.

Πώς να κουρευτείς αν έχεις λεπτά μαλλιά;

Αν έχεις λεπτά μαλλιά, καλό είναι να επιλέξεις κοντά ή μεσαίου μήκους κουρέματα, μέχρι την κλείδα. Σε αντίθεση με τα μακριά μαλλιά που συνήθως «βαραίνουν» τα μαλλιά, ένα πιο κοντό κούρεμα δίνει φυσικό όγκο και τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά.

Εάν όμως θέλεις να διατηρήσεις το μήκος τους επειδή σου αρέσουν τα μακριά μαλλιά, επίλεξε ένα μακρύ και ελαφρύ φιολάρισμα ή στρογγυλεμένες άκρες που χαρίζουν όγκο στα λεπτά μαλλιά. Επίσης, επένδυσε σε προϊόντα που χαρίζουν όγκο και ζωντανεύουν τα άτονα μαλλιά.

Τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Κυματιστά στο ύψος των ώμων

Κυματιστά στο ύψος των ώμων

Αυτό το μήκος μαλλιών δεν τα «βαραίνει» και αν είναι και ελαφρώς φιλαριστά τους δίνει όγκο και κίνηση.

Καρέ με χωρίστρα

Καρέ με χωρίστρα

Η χωρίστρα στη μέση, θα σας διευκολύνει για να δώσεις όγκο στα μαλλιά και στις 2 πλευρές. Για τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα σπρέι για όγκο.

Καρέ με χωρίστρα στο πλάι

Άλλη μια εξίσου κολακευτική παραλλαγή είναι να κάνεις χωρίστρα στο πλάι και να χτενίστε όλα τα μπροστινά μαλλιά προς τη μια πλευρά, χωρίς να τα κολλήσεις όμως.

Στρογγυλεμένο καρέ

Στρογγυλεμένο καρέ

Το στρογγυλεμένο καρέ κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά και υγιή. Θα πρέπει όμως οι άκρες να είναι υγιείς και χωρίς ψαλίδα. Άρα εκτός από μια τακτική επίσκεψη στο κομμωτήριο, καλό θα ήταν να προσθέσεις στην περιποίηση των μαλλιών σου ένα serum επανόρθωσης.

Ελαφρύ φιλάρισμα στην κορυφή

Ελαφρύ φιλάρισμα στην κορυφή

Όταν έχεις λεπτά μαλλιά, το έντονο φιλάρισμα θα τα κάνει να χάσουν τον όγκο τους. Σε αυτήν την περίπτωση ενδείκνυται ένα ελαφρύ φιλάρισμα μόνο στην κορυφή. Αυτό θα δώσει επιπλέον όγκο στο επάνω μέρος, διατηρώντας παράλληλα όλη την πυκνότητα κατά μήκος του κάτω μέρους.

Μακριά μαλλιά με όγκο

Μακριά μαλλιά με όγκο

Σου αρέσουν τα μακριά μαλλιά αλλά θες όγκο; Υπάρχουν κάποια τρικ που μπορούν να τα μεταμορφώσουν. Το μακρύ φιλάρισμα, οι ανταύγειες, οι μπούκλες «μπερδεύουν» το μάτι όσον αφορά την ποσότητα των μαλλιών, τονίζοντας την χρωματική αντίθεση και την κίνηση που έχουν τα μακριά μαλλιά. Ειδικά αν επιλέξεις να φωτίσεις τα μαλλιά σου με ανταύγειες και επειδή τα λεπτά μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα, θα πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή φροντίδα προϊόντα που στοχεύουν στην αποκατάσταση της φθοράς της τρίχας, όπως τα OLAPLEX – the original bond builder!

Αγορίστικο κούρεμα με φράντζα

Αγορίστικο κούρεμα με φράντζα

Η φράντζα στο αγορίστικο κοντό δίνει όγκο και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά. Για να το κάνει η Σαρλίζ, κάτι θα ξέρει!

Γενικά, τα λεπτά μαλλιά πρέπει να δείχνουν ανάλαφρα, μαλακά και με όγκο. Για να το πετύχεις αυτό, καλό είναι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιείς να τα εφαρμόζεις σε νωπά μαλλιά.

Έχεις λεπτά μαλλιά, δες στο mallia.gr τα καλύτερα προϊόντα, για τον τύπο των μαλλιών σου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top