210-8056000 Παραγγελίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες >49€
λάθη στο βούρτσισμα των μαλλιών

3 λάθη που κάνετε όταν βουρτσίζετε τα μαλλιά σας

Μερικές φορές, τα πιο απλά πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα απ’ ότι φανταζόμαστε. Αυτό είναι κάτι που ισχύει και για το βούρτσισμα των μαλλιών. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά υπάρχει σωστός τρόπος να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας, ώστε να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας και τα μπερδεμένα μαλλιά.

Με τη σωστή βούρτσα και τις συμβουλές των ειδικών, μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας απαλά, δυνατά και λαμπερά. Δείτε πώς να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο και ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε.

Τα συχνότερα λάθη που κάνουμε στο βούρτσισμα

  • Χρησιμοποιείτε λάθος βούρτσα

Πολλές γυναίκες βουρτσίζουν τα μαλλιά τους με τη στρογγυλή βούρτσα φορμαρίσματος, αλλά αυτές οι βούρτσες είναι κατασκευασμένες μόνο για το φορμάρισμα των μαλλιών κατά το στέγνωμα και αν τις χρησιμοποιείτε για να ξεμπερδεύετε τα μαλλιά σας το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε με πολλές σπασμένες τρίχες. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το χτένισμα με βούρτσες που έχουν μεταλλικά δοντάκια.

mirror brush

Ιδανικές βούρτσες είναι αυτές με αραιά πλαστικά δοντάκια. Δοκιμάστε τη Mirror Hair Brush. Οι εύκαμπτες ακίδες της που καταλήγουν σε ένα σφαιρίδιο είναι τοποθετημένες σε ένα μαξιλαράκι από φυσικό καουτσούκ. για να μην τραυματίζουν το τριχωτό της κεφαλής κατά το βούρτσισμα και για να διεισδύουν ευκολότερα μέσα από τα μαλλιά.

Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά και μπερδεύονται πολύ εύκολα, η GLOV Biobased Hairbrush είναι η ιδανική επιλογή. Η καινοτομία είναι στο σχήμα της -  μια εύκαμπτη σπείρα που παίρνει τη μορφή του τριχωτού όταν χτενίζεστε, με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται και στην τρίχα, χωρίς να σπάει ή να μπερδεύει τα μαλλιά. Η Biobased Hairbrush ξεμπερδεύει αποτελεσματικά και ανώδυνα κάθε τύπο μαλλιών - στεγνά, βρεγμένα, μακριά, κοντά, ίσια, σγουρά, φριζαρισμένα... ΟΛΑ σε ένα αξεσουάρ!

  • Βουρτσίζετε τα μαλλιά με λάθος κατεύθυνση

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν το λάθος να βουρτσίζουν τα στεγνά μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, προκαλώντας περιττή ζημιά. Αν βουρτσίζετε όλο το μήκος των μαλλιών με ένα πέρασμα, είναι αναπόφευκτο να πιάσετε τη βούρτσα σε μπερδεμένες τούφες, αυξάνοντας τις πιθανότητες να σπάσουν. Ξεκινήστε το βούρτσισμα από τις άκρες με φορά προς τα κάτω και συνεχίστε να βουρτσίζετε όλο και πιο πάνω με την ίδια φορά. Αφού έχετε χτενίσει όλα τα μαλλιά κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε μπορείτε να τα βουρτσίσετε όλα τα μαλλιά από πάνω μέχρι κάτω.

  • Βουρτσίζετε τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα

Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πιο εύθραυστα και είναι πιο επιρρεπή στο σπάσιμο, γι’ αυτό θέλει μεγάλη προσοχή όταν τα βουρτσίζετε. Υπάρχουν 2 τρόποι να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά:

Χρησιμοποιείτε conditioner στο λούσιμο. Το conditioner μαλακώνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά, κάνοντας το χτένισμα πιο εύκολο και πιο ασφαλές για τα μαλλιά.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας με μια detangling hair brush για βρεγμένα μαλλιά.

Συνέχεια Αγορών
Η παραγγελία μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας