Τα ιδανικά κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Τα ιδανικά κουρέματα για λεπτά μαλλιά

Θέλετε πιο πυκνά μαλλιά, χωρίς όμως να θυσιάσετε το μήκος τους; Τα κουρέματα μεσαίου μήκους είναι ο τέλειος συμβιβασμός! Αυτό το μήκος είναι ιδανικά για λεπτά μαλλιά, επειδή χαρίζει όγκο και τα κάνει να δείχνουν πιο πυκνά, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα σχετικά μακρύ μήκος.

Αυτά τα κουρέματα είναι ιδιαιτέρα δημοφιλή επειδή είναι αρκετά μακριά για να κάνεις αλογοουρά, αλλά όχι τόσο μακριά ώστε να απαιτούν πολύ χρόνο για να τους δώσεις το επιθυμείτο στυλ. Δεδομένου ότι τα πολύ μακριά μαλλιά είναι πιο βαριά και φαίνονται πιο πεσμένα, ειδικά όταν είναι λεπτή η τρίχα, τα πιο κοντά κουρέματα είναι ιδανικά γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το ιδανικό κούρεμα για εσάς; Συνεχίστε το διάβασμα και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ιδανικό κούρεμα για τα δικά σας μαλλιά.

Αυστηρό μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους

Αυστηρό μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους

Ένα κούρεμα με ολόισιο τελείωμα δίνει όγκο στα μαλλιά, κυρίως στις άκρες και αυτό γιατί συνήθως οι κατεστραμμένες άκρες και η ψαλίδα κάνουν τα λεπτά μαλλιά να δείχνουν ακόμα πιο λεπτά και αδύναμα. Ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα αυστηρό γεωμετρικό καρέ που να φτάνει στη βάση του λαιμού ή στους ώμους και αποφύγετε εντελώς το φιλάρισμα.

Για ένα ακόμα πιο πυκνό αποτέλεσμα απλώστε μια μικρή ποσότητα Toppik Hair Fattener Advanced Thickening Serum σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα έως την άκρη και στη συνέχεια στεγνώστε τα ως συνήθως.

Καρέ με μύτες

Καρέ με μύτες

Όταν μακραίνουν τα μαλλιά τείνουν να φαίνονται πιο λεπτά και απεριποίητα. Όταν όμως έχετε επιλέξει ένα ασύμμετρο καρέ με μύτες (πιο μακριά στις άκρες γύρω από το πρόσωπο και πιο κοντά πίσω) αυτό σας δίνει την ψευδαίσθηση των μακρύτερων μαλλιών ενώ ταυτόχρονα δίνει όγκο πλαισιώνοντας ωραία το πρόσωπό. Το κούρεμα αυτό ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, ίσια, σπαστά ή σγουρά.

Τα μαλλιά σας είναι πάρα πολύ λεπτό με αποτέλεσμα να φαίνονται λίγα; Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik Hair Building Fibers θα καλύψουν την αραίωση και θα χαρίσουν άμεσα έξτρα όγκο.

Μακρύ καρέ φιλαριστό

Μακρύ καρέ φιλαριστό

Είναι το ιδανικό κούρεμα για σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Σε αυτού τους τύπους μαλλιών το φιλάρισμα δίνει κίνηση. Κουρέψτε τα μαλλιά σας μέχρι το ύψος της κλείδας και φιλάρετε στο τελείωμα.

Για ένταση και κίνηση στα μαλλιά, χρησιμοποιείστε το Toppik Hair Building Shampoo και το Conditioner της σειράς. Θα εντυπωσιαστείτε!

Μεσαίο μήκος με μακριές αφέλειες στο πλάι

Μεσαίο μήκος με μακριές αφέλειες στο πλάι

Συνήθως η φράντζα αφαιρεί όγκο από τα λεπτά μαλλιά, κάνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά. Σε αντίθεση με τις πλαϊνές αφέλειες που χαρίζουν όγκο και τραβούν το βλέμμα προς τα χαρακτηριστικά σας και μακριά από τα μαλλιά σας. Ζητήστε από τον κομμωτής ένα γεωμετρικό καρέ στο ύψος της κλείδας και αφέλειες στο ύψος των ματιών με πλαϊνή φορά.

Επειδή οι αφέλειες βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το πρόσωπό σας και είναι πιο επιρρεπείς στη λιπαρότητα, πρέπει να λούζονται συχνότερα. Ανάμεσα στα λουσίματα, λούστε τις ξεχωριστά με μικρή με μία μικρή δόση σαμπουάν Toppik Hair Building Shampoo στο νιπτήρα και μετά στεγνώστε τις με πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα.

Αφάνα

αφάνα

Η αφάνα (shag) είναι ιδανικό κούρεμα για λεπτά μαλλιά. Το φιλάρισμα με το ξυράφι δίνει όγκο και κίνηση κυματιστά και σγουρά μαλλιά.

Μετά το λούσιμο (ιδανικά με το Toppik Shampoo & Conditioner) απλώστε μια μικρή ποσότητα Toppik Hair Fattener από τις ρίζες έως τις άκρες. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν – αυτό είναι! Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχετε το τέλειο styling. Και μην ξεχνάτε: για έξτρα πυκνότητα οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik είναι ο σύμμαχος των λεπτών μαλλιών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top