Πόσο ανθεκτικό είναι το Toppik σε καθημερινές καταστάσεις;

Πόσο ανθεκτικό είναι το Toppik σε καθημερινές καταστάσεις;

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik Hair Building Fibers είναι η πιο άμεση και καταπληκτική λύση για φυσικά πυκνά μαλλιά. Ενώ το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι μόνιμο, γιατί φεύγει εύκολα με το λούσιμο, αν εφαρμόσετε σωστά το Toppik, έχει απίστευτη αντοχή και διάρκεια.

Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται για το πόσο διαρκούν οι ίνες σε διαφορετικές καθημερινές καταστάσεις, οπότε ζητήσαμε από τους ειδικούς – τους χρήστες του Toppik – να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας.

Πόσο διαρκούν οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες;

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων το χρησιμοποιούν, οι ίνες Toppik δεν επηρεάζονται ούτε από τον αέρα αλλά ούτε τη βροχή (σημ: μιλάμε για φυσιολογική βροχή, όχι κατακλυσμό!) . «Ακόμα και σε πολύ δυνατό αέρα, το Toppik παραμένει στη θέση του»

«Πριν κάποιες μέρες έβρεξε και το μόνο που δεν έπαθε κάτι ήταν τα μαλλιά μου.»,

«Ζέστη, κρύο, χιόνι, βροχή… τίποτα δεν επηρεάζει το Toppik»

Αν κοιμηθείς με το Toppik στα μαλλιά, θα μείνει στη θέση του;

Δεν προλαβαίνεις να εφαρμόσεις το Toppik το πρωί; Κανένα πρόβλημα. Το Toppik θα παραμείνει στα μαλλιά σου όλη τη νύχτα με ελάχιστη ανάγκη για φρεσκάρισμα το πρωί. «Αν το βάλω σήμερα και δεν λούσω τα μαλλιά μου για δύο μέρες, αυτό παραμένει στη θέση του»,

«Εγώ το ανανεώνω μόνο κάθε φορά που λούζομαι.»,

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να το δω στα μαλλιά μου το πρωί όταν ξύπνησα, κι όμως ήταν εκεί».

Το Toppik φεύγει στο μαξιλάρι;

Υπάρχει τρόπος να κοιμηθείς με το Toppik στα μαλλιά και αυτό να παραμείνει εκεί και όχι στο μαξιλάρι; Βεβαίως και υπάρχει, λέγεται Toppik Fiberhold Spray και είναι η ειδικά σχεδιασμένη λακ της σειράς, που ισχυροποιεί το δεσμό μεταξύ των μικροϊνών και των μαλλιών και προσφέρει απίστευτη σταθερότητα.

«Επειδή είχα την απορία, κοιμήθηκα με το Toppik στα μαλλιά για να δω τι θα γίνει. Έμεινε στα μαλλιά μου. Τίποτα στο μαξιλάρι »,

«Όταν ξύπνησα το πρώτο που έκανα ήταν να κοιτάξω το μαξιλάρι. Δεν είδα τίποτα»

Το Toppik φεύγει και πέφτει στα ρούχα;

Πολλοί ανησυχούν ότι το Toppik πέφτει στο πρόσωπο, στα ρούχα παντού… Κι όμως με τη σωστή εφαρμογή, το μόνο που θα καλύψει το Toppik είναι τα αραιά μαλλιά.

«Δεν πέφτει στα ρούχα μου, δεν βγαίνει στο μαξιλάρι μου. Παραμένει στα μαλλιά, μέχρι το επόμενο λούσιμο.»

Τι γίνεται αν ιδρώσω;

Μια άλλη συχνή ερώτηση σχετικά με το Toppik είναι τι γίνεται, εάν ιδρώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή της άσκησης. Κανένα πρόβλημα!

«Πάντα το πίστευα ότι επειδή ιδρώνω υπερβολικά το Toppik θα άρχιζε να στάζει στο πρόσωπό μου μαζί με τον ιδρώτα και γι’ αυτό πάντα αγγίζω τον ιδρώτα μου και πάντα παρατηρώ το ίδιο διάφανο υγρό. Δεν είναι σκούρο ή χρωματισμένο ή τίποτα. Κανένα πρόβλημα καθόλου»

«Ακόμα και κάτω από τους δυνατούς προβολείς που σε κάνουν να ιδρώνεις υπερβολικά, το Toppik μένει στη θέση του!»

«Πηγαίνω στο γυμναστήριο με αυτοπεποίθηση χωρίς καπέλο και χωρίς να ανησυχώ μήπως ενώ μπαίνω με πυκνά μαλλιά, βγω με φαλάκρα.»

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top