5 καλοκαιρινές ταινίες με εμβληματικά καλοκαιρινά hairstyle

5 καλοκαιρινές ταινίες με εμβληματικά καλοκαιρινά hairstyle

Το Χόλυγουντ είναι γεμάτο από εμβληματικές και αγαπημένες καλοκαιρινές ταινίες, με εντυπωσιακά γυναικεία hairstyle. Πολλές πρωταγωνίστριες ξεχώρισαν – ανάμεσα σε όλα –και για τα μαλλιά τους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα κοτσιδάκια της Bo Derek στο 10;

Σας έχουμε μια λίστα με μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα καλοκαιρινά hairstyles από τις πιο ευχάριστες καλοκαιρινές ταινίες του κινηματογράφου.

Καλοκαιρινά hairstyle στο Mama mia

Mama mia

Το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ μαλλιών! Είτε είναι η Donna, είτε η Sophie, αυτό το summer free hairstyle είναι υπέροχο. Και το απίστευτο είναι ότι και η Meryl Strip και η Amanda Seyfried το υποστηρίζουν τέλεια και ας έχουν διαφορά ηλικίας. Μακριά μαλλιά, επιμελώς ατημέλητα με ένα ανάλαφρο πιάσιμο, είναι από τα χτενίσματα που μπορείς άνετα να υιοθετήσεις το φετινό καλοκαίρι.

10

Bo Derek 10

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλοκαιρινά hairstyle είναι αυτό της Bo Derek στο 10. Είναι ένα στυλ, ιδιαίτερο που όμως τραβάει τα βλέμματα ακόμα και σήμερα. Οι χάντρες στην άκρη δίνουν μια ακόμα πιο καλοκαιρινή πινελιά. Βέβαια, ο αντρικός πληθυσμός αμφιβάλλουμε αν θυμάται τα μαλλιά της Bo στη συγκεκριμένη ταινία.

Dirty dancing

Dirty Dancing

Ένας από τους πιο τρυφερούς, καλοκαιρινούς έρωτες στην ιστορία του κινηματογράφου. Τα μαθήματα χορού του Τζόνι στην Φράνσις «Babie» θα αλλάξουν την ίδια ζωή της. Αν και η ταινία μιλάει για το καλοκαίρι του 1963, το μαλλί χαίτη του Patrick Swayze, το ανέμελο σγουρό της Jennifer Grey, καθώς και τα χτενίσματα των λοιπών πρωταγωνιστών παραπέμπουν περισσότερο στη δεκαετία του ’80.

Καλοκαιρινά hairstyle στο Thelma & Louise

 Thelma & Louise

Υπέροχη καλοκαιρινή ταινία για την γυναικεία φιλία, που πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε όλους και ο Brad Pitt. Η πλοκή της ταινία τοποθετείται κάπου στο τέλος της δεκαετίας του ‘ 60 – αρχές του ’70, κι επειδή μιλάμε για τον αμερικάνικο νότο, ανάλογο είναι και το στυλ των ηθοποιών. To hairstyle ανάλογο της εποχής, με τη φουντωτή περμανάντ και τα μαντήλια στα μαλλιά. Αυτό όμως που θυμάται η πλειονότητα του γυναικείου κοινού είναι το μοναδικό στυλ του Brad.

Brad Pitt

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών

Beaver Clearance Sale! Αποκτήστε όλα τα shampoo, conditioner, hair mask, serum & spray της σειράς Beaver με 1+1 ΔΩΡΟ!

X
Scroll to Top
Επιλέξτε το δώρο σας!