Χρησιμοποίησε το Toppik σαν επαγγελματίας

Αφού ξεκίνησες να διαβάζεις αυτό το blog, και είσαι έτοιμος να μάθεις πως να χρησιμοποιείς το Toppik σαν επαγγελματίας, θα πρέπει για αρχή να σε συγχαρούμε, γιατί σημαίνει ότι έχεις ανακαλύψει το Νο.1 προϊόν για τα μαλλιά σου. Χρησιμοποίησε το Toppik σαν επαγγελματίας, πολύ εύκολα, και μεταμόρφωσε αμέσως τα αδύναμα και αραιά μαλλιά σου σε πλούσια και πυκνά. Το Toppik είναι το μυστικό για την πλούσια κόμη πολλών celebrities, αλλά και το αγαπημένο προϊόν των πιο διάσημων hair stylists. Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή, αλλά παρακάτω θα διαβάσεις κάποια tips που θα σε βοηθήσουν στην εύκολη χρήση. Θα μάθεις πως να χρησιμοποιείς το Toppik σαν επαγγελματίας hair stylist, ώστε να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα, χωρίς κανένας να καταλαβαίνει ότι το έκανες μόνο σου.

Ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik Hair Building Fibers

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας κερατίνη, φυσικής προέλευσης που είναι σχεδόν πανομοιότυπες με τα ανθρώπινα μαλλιά και χάρη στο φυσικό στατικό ηλεκτρισμό, προσκολλώνται ακόμη και στις πιο μικρές τρίχες, για μια φυσική εμφάνιση που διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Ανάλογα με την περιοχή που θέλεις να καλύψεις, υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να εφαρμόσεις τις Toppik Hair Building Fibers:

Χρησιμοποίησε το Toppik σαν επαγγελματίας, εφαρμόζοντας το Toppik στην κορυφή ή σε μεγάλες αραιωμένες περιοχές!

  1. Χρησιμοποίησε το σε στεγνά μαλλιά και αφού έχετε κάνει το χτένισμα που θέλετε.
  2. Αφαίρεσε το καπάκι από το Toppik Hair Building Fibers και, στη συνέχεια, ανακίνησε πάνω από τις περιοχές που θέλεις να καλύψεις/πυκνώσεις.
  3. Ταμπονάρισε ελαφρά τα μαλλιά σου για καλύτερη διασπορά των μικροϊνών.
  4. Για καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη διάρκεια κάντε 1-2 ψεκασμούς με το Toppik FiberHold Spray. Το FiberHold Spray ισχυροποιεί το δεσμό μεταξύ των μαλλιών σου και των ινών πύκνωσης μαλλιών Toppik Hair Building.
αραιωμένα μαλλιά πριν και μετά

Χρησιμοποίησε το Toppik σαν επαγγελματίας, εφαρμόζοντας το στο hairline ή σε μικρές περιοχές!

  1. Χρησιμοποίησε το σε στεγνά μαλλιά και αφού έχεις κάνει το χτένισμα που θέλεις.
  2. Αφαίρεσε το καπάκι με τις οπές και βίδωσε πάνω στη συσκευασία το Toppik Spray Applicator. Το Spray Applicator είναι ιδανικό για να καλύψεις δύσκολα σημεία, χωρίστρες ή τη μπροστινή γραμμή που απαιτεί λεπτομέρεια.
  3. Ψέκασε πάνω από τις περιοχές που θέλεις να καλύψεις/πυκνώσεις. Για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στο hairline, χρησιμοποίησε το Toppik Hairline Optimizer.

Ακολουθώντας αυτά τα step, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το Toppik σαν επαγγελματίας και να επιτύχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα!

steps για να χρησιμοποιήσεις το Toppik σαν επαγγελματίας

Μόλις κατακτήσεις τα βασικά, δοκίμασε και τους άλλους τρόπους για να εφαρμόσεις το Toppik!

Άλλοι τρόποι και σημεία όπου μπορείς να εφαρμόσεις και να χρησιμοποιήσεις το Toppik σαν επαγγελματίας!

Η τελική πινελιά

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik δεν περιορίζονται μόνο σε άνδρες και γυναίκες με λεπτά και αραιωμένα μαλλιά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μαγικό προϊόν. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik για να καλύψεις τις έντονες χωρίστρες που δημιουργούν ορισμένα χτενίσματα ή να καλύψεις τα σημεία της ένωσης αν έχεις extensions. Οπότε χρησιμοποίησε το Toppik σαν επαγγελματίας και εσύ που απλά θέλεις ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα σε κάθε σου εμφάνιση.

hair extensions

Δημιούργησε ένα φυσικό hairline χρησιμοποιώντας το Toppik σαν επαγγελματίας

Εάν θέλεις να εφαρμόσεις το Toppik στο hairline, σου συνιστούμε να χρησιμοποιήσεις το Toppik Hairline Optimizer. Κατασκευασμένο από πλαστικό, μοιάζει με χτενάκι αλλά με ακανόνιστο σχήμα δοντιών. Αυτό το εργαλείο μιμείται την φυσική μπροστινή γραμμή των μαλλιών σου, ώστε να μπορείς να εφαρμόσεις τις ίνες πύκνωσης μαλλιών και να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης το Hairline Optimizer εμποδίζει τις ίνες να πέσουν στο μέτωπο.

Δεν βρίσκεις ακριβώς την απόχρωση των μαλλιών σου; Δημιούργησέ την!

Το Toppik είναι διαθέσιμο σε 9 αποχρώσεις, που ταιριάζουν σχεδόν σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών. Ωστόσο, αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να βρείς την ακριβή απόχρωσή σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναμίξεις περισσότερες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις το ακριβές χρώμα σου. Μια επιλογή είναι να αναμίξεις σταδιακά και τις 2 αποχρώσεις σε μια συσκευασία και να ανακατέψεις μέχρι να πάρεις το επιθυμητό χρώμα. Έπειτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Toppik σαν επαγγελματίας, και να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Εάν πάλι τα μαλλιά σου έχουν δύο διαφορετικά χρώματα, μπορείς να εφαρμόσεις τις διαφορετικές αποχρώσεις μικροϊνών απευθείας στα μαλλιά σου. Πάντα να σιγουρευτείς ότι εφαρμόζεις πρώτα την πιο σκούρα απόχρωση και μετά την πιο ανοιχτή. Αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα στα μαλλιά που έχουν γκριζάρει ή σε μαλλιά με ανταύγειες. Με αυτά τα tips, δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί τίποτα. Ακολούθησε τα και θα μπορείς και εσύ να χρησιμοποιήσεις το Toppik σαν επαγγελματίας, επιτυγχάνοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

αποχρώσεις μαλλιών

Για τέλεια και καλοσχηματισμένα φρύδια

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τις ίνες πύκνωσης μαλλιών για να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών σου ή για να τα πυκνώσεις. Το σετ Toppik Brow Building Fibers κάνει ακόμη και τα πιο λεπτά φρύδια να φαίνονται αμέσως καλοσχηματισμένα και πυκνά. Πάνω απ’ όλα χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα, κάτι που δεν πετυχαίνει το gel ή το μολύβι φρυδιών. Χρησιμοποιώντας το Toppik σαν επαγγελματίας, θα δείς ένα υπέροχο αποτέλεσμα στα φρύδια σου, τα οποία αποτελούν την “κορνίζα” του προσώπου.

καλοσχηματισμένα φρύδια

Πυκνά γένια χωρίς κενά με φυσικό αποτέλεσμα

Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik Hair Building μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να γεμίσουν οι τυχόν αραιές περιοχές στα γένια και να γίνουν πυκνά. Απλώς ευθυγράμμισε το Hairline Optimizer με το άκρο των γενιών και ψέκασε τις ίνες με το Spray Applicator. Χρησιμοποιώντας το Toppik σαν επαγγελματίας, με πολύ απλά βήματα, απόκτησε και πάλι αυτοπεποίθηση με άψογο αποτέλεσμα.

πυκνά γένια πριν και μετά

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Επιλέξτε το δώρο σας!