210-8056000 Παραγγελίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε ΟΛΕΣ τις παραγγελίες έως 31 Ιανουαρίου
πυκνά μαλλια με toppik, toppik hair building fibers, τοππικ, toppik, toppik.gr, toppik greece

Πυκνά μαλλιά με Toppik Hair Building Fibers

Πυκνά μαλλιά με Toppik! Αν αναρωτιέστε πιο είναι το μυστικό ομορφιάς των stars και των επωνύμων που εμφανίζονται πάντα με πλούσια μαλλιά, η απάντηση είναι το Toppik Hair Building Fibers!

Τι είναι το Toppik Hair Building Fibers 

Το Toppik καλύπτει άμεσα τα αδύναμα και αραιά μαλλιά χαρίζοντας ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα. Οι ίνες πύκνωσης μαλλιών Toppik προέρχονται από φυσική Κερατίνη υψηλής ποιότητας, της ίδιας πρωτεΐνης που υπάρχει στα μαλλιά μας. Οι ίνες Κερατίνης Toppik μαγνητίζονται από το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και παραμένουν απόλυτα σταθερές ακόμα και στα πιο αδύναμα και λεπτά μαλλιά. Το Toppik έχει βελτιώσει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών που έχουν λεπτά, αδύναμα μαλλιά, δίνοντας άμεσα και φυσικά εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, χωρίς να επηρεάζονται από τις καθημερινές δραστηριότητες, όσο έντονες και αν είναι! Το Toppik δεν φεύγει με το χάδι, το χτένισμα ή το κράνος, ούτε επηρεάζεται από τον αέρα, τη βροχή, ή τον ιδρώτα και είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Τι περιέχει το Toppik

Το Toppik Hair Building Fibers είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, από ίνες κερατίνης, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει και τα ανθρώπινα μαλλιά με αποτέλεσμα να μη ξεχωρίζει από τα δικά σας μαλλιά.

Το Toppik δεν είναι βαφή, μπογιά, ή spray, είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν και δεν περιέχει χημικά. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τον χρωματισμό των ινών του Toppik Hair Building Fibers είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Είναι απόλυτα αδρανές, δεν επηρεάζει τα μαλλιά ή τις ρίζες τους και δεν χρωματίζει το δέρμα ή τα μαλλιά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό με οποιαδήποτε αγωγή ενάντια στην τριχόπτωση, ακόμα και μετά από μεταμόσχευση μαλλιών. Είναι απόλυτα ασφαλές και είναι CPNP registered.

To Toppik Hair Building Fibers διατίθεται σε 4 συσκευασίες των 3 gr, 12 gr, 27,50 gr και των 55 gr. Θα το βρείτε σε 9 απόλυτα φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση μαλλιών. 

Τρόπος χρήσης του Toppik

Είναι πανεύκολο στη χρήση!

Χτενίστε τα μαλλιά σας όπως επιθυμείτε. Τα μαλλιά πρεπει να είναι εντελώς στεγνά.

Ανακινήστε καλά την κλειστή συσκευασία Toppik.

Aφαιρέστε το εξωτερικό καπάκι. Εφαρμόστε τις ίνες Toppik στα σημεία που χρειάζεστε κάλυψη.

Για πιο στοχευμένη εφαρμογή χρησιμοποιήστε το Toppik Spray applicator.

Με το Toppik, θα αποκτήσετε πλούσια και νεανικά μαλλιά άμεσα και φυσικά, όσο αραιά και αν ήταν πριν και το βασικότερο: κανείς δεν θα καταλάβει ότι το χρησιμοποιείτε, όσο κοντά και να έρθει!

Δοκίμασε το σήμερα σήμερα και θα έχεις πυκνά μαλλιά με Toppik αλλά και νέα διάθεση και αυτοπεποίθηση!

To Toppik Hair Building Fibers, οι Νο 1 ίνες πύκνωσης μαλλιών της Αμερικής είναι διαθέσιμες στο mallia.gr, σε τιμή γνωριμίας με έκπτωση έως 15%.

Δείτε όλα τα προϊόντα Toppik εδώ.

Συνέχεια Αγορών
Η παραγγελία μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας