210-8056000 Παραγγελίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες >49€
Το καλύτερο shampoo για μαλλιά με ψαλίδα και κατεστραμμένα μαλλιά

Το καλύτερο shampoo για μαλλιά με ψαλίδα και κατεστραμμένα μαλλιά

Ρωτήσαμε τους ειδικούς της Moroccanoil και μας εξήγησαν πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού σαμπουάν για την αναδόμηση των μαλλιών Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά και μαλλιά με ψαλίδα, καθώς και συμβουλές για να επαναφέρετε την υγεία στα μαλλιά σα;.

Ποιες είναι οι πιο συχνές αιτίες που καταστρέφουν τα μαλλιά;

Μια από τις πιο κοινές αιτίες που καταστρέφουν τα μαλλιά είναι η θερμότητα. Αν και οι χημικές διεργασίες μερικές φορές επιβαρύνουν και καταστρέφουν τη δομή της τρίχας. Το καθημερινό styling με τη χρήση εργαλείων styling και υψηλών θερμοκρασιών, αφυδατώνει και καταστρέφει σταδιακά την τρίχα, κάνοντάς την επιρρεπή στο σπάσιμο και την ψαλίδα.

Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε εάν τα μαλλιά έχουν καταστραφεί;

Ένας εύκολος τρόπος για να δείτε εάν και πόσο κατεστραμμένα είναι τα μαλλιά σας, είναι να παρατηρήσετε πόσο γρήγορα στεγνώνουν οι άκρες των μαλλιών σας μόνα τους μετά το ντους. Εάν οι άκρες  στεγνώνουν πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα μαλλιά σας, αυτό είναι ένα σημάδι ότι τα μαλλιά σας είναι πορώδη και μπορεί να μην είναι όσο ενυδατωμένα θα έπρεπε. Ένα ακόμα απλό τεστ: Κρατήστε μια τούφα ανάμεσα σε δύο δάχτυλα, περίπου στο μέσο του μήκους της. Τραβήξτε την άκρη με το άλλο σας χέρι. Εάν νιώθετε τα μαλλιά σας ελαστικά ή εύθραυστα, είναι πιθανό να είναι κατεστραμμένα. Εάν τα μαλλιά επανέρχονται προς τα πίσω και δεν τα νιώθετε τόσο ελαστικά  όταν τα τραβάτε, τότε τα μαλλιά σας είναι απόλυτα υγιή.

Γιατί είναι πολύ σημαντική η επιλογή του σαμπουάν;

Η επιλογή του σωστού σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι πολύ σημαντική. Το λούσιμο είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία περιποίησης των μαλλιών και είναι ένα σημαντικό βήμα για την αναδόμηση και τη φροντίδα τους. Η χρήση ενός ενδυναμωτικού ή ενός επανορθωτικού σαμπουάν θα βοηθήσει και είναι το πρώτο βήμα για ενίσχυση των μαλλιών.

Ποιες ιδιότητες ή συστατικά πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά και σπασμένες άκρες;

Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά ή ταλαιπωρημένα, το έλαιο αργκάν και το έλαιο ηλίανθου μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας. Και τα 2 αυτά έλαια είναι  πλούσια σε αντιοξειδωτικά που θα ωφελήσουν τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Παρόμοια δράση έχει η βιταμίνη Ε και το λάδι καρύδας. Το Moroccanoil Moisture Repair Shampoo περιέχει έλαιο argan, κερατίνη και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που θα επανορθώσουν και θα ενυδατώσουν σε βάθος τα μαλλιά σας.

Ποιες ιδιότητες ή συστατικά πρέπει να αποφεύγετε όταν επιλέγετε ένα σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά και σπασμένες άκρες;

Δύο πράγματα θα πρέπει να αποφεύγετε, όταν επιλέγετε ένα σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά: τα θειικά άλατα και τα parabens. Τα θειικά άλατα είναι σκληροί καθαριστικοί παράγοντες, που αφυδατώνουν την τρίχα. Τα parabens αφήνουν κατάλοιπα που εμποδίζουν την υγρασία να διεισδύσει στην επιδερμίδα της τρίχας.

 Ένα σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα και parabens – όπως όλα τα σαμπουάν της σειράς Moroccanoil - θα ενυδατώσει πλήρως τα μαλλιά σας.

Πώς μπορείτε να αποτρέψετε τη δημιουργία ψαλίδας;

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και αυτό ισχύει και για τα μαλλιά σας. Η χρήση μιας μεταξωτής μαξιλαροθήκης μπορεί να μειώσει την τριβή και να αποτρέψει το σπάσιμο των εύθραυστων μαλλιών. Η επιλογή χαλαρών χτενισμάτων, επίσης αποτρέπει το σπάσιμο.

Πως να προστατέψετε τα μαλλιά σας κατά το styling;

Κατά το styling των κατεστραμμένων μαλλιών, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες ρυθμίσεις θερμότητας και επίσης να εφαρμόζετε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν στα μαλλιά. Όσο λιγότερη θερμότητα χρησιμοποιείτε σε ταλαιπωρημένα μαλλιά, τόσο το καλύτερο. Τέλος, αναζητήστε χτενίσματα που δεν απαιτούν ιδιαίτερο styling και χρήση εργαλείων θερμότητας.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της σειράς Moroccanoil και βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό για το δικό σας τύπο μαλλιών.

Συνέχεια Αγορών
Η παραγγελία μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας