Η σωστή περιποίηση μαλλιών το καλοκαίρι

Η σωστή περιποίηση μαλλιών το καλοκαίρι

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σημαντικό να αλλάζεις τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου, ώστε να καλύπτεις τις αυξημένες ανάγκες τους για ενυδάτωση και προστασία. Άλλαξε το σαμπουάν σου χρησιμοποιώντας ένα που καθαρίζει αποτελεσματικά, απομακρύνοντας τα κατάλοιπα χλωρίου, αλατιού, άμμου και ιδρώτα.

Όταν εκτίθεσαι στον ήλιο, χρησιμοποίησε ένα spray που να προσφέρει προστασία κατά των ακτινών UV. Επίσης, κάποιο serum με έλαια που κλειδώνουν τη φυσική υγρασία στην τρίχα, καταπολεμά το φριζάρισμα αλλά και ενυδατώνει αποτελεσματικά την τρίχα. Τέλος, για πιο απαλά και υγιή μαλλιά, χρησιμοποίησε συχνά μια μάσκα μαλλιών.

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου το καλοκαίρι; Παρακάτω σου δείχνουμε πως να αντιμετωπίσεις τα πιο κοινά προβλήματα των μαλλιών τώρα το καλοκαίρι!

Καλοκαιρινό πρόβλημα: ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΗ ΡΙΖΑ

Στο peak του καλοκαιριού, οι ακτίνες UV μπορεί να καταστρέψουν όχι μόνο το δέρμα αλλά και τα μαλλιά σου. Για τον ίδιο λόγο που βάζεις αντιηλιακό στα δέρμα σου, είναι σημαντικό να προστατεύεις και τα μαλλιά σου. Η αντηλιακή τους προστασία βοηθάει όχι μόνο στη διατήρηση του χρώματος τους, αλλά και την υγεία της τρίχας.

Λύση: ΚΑΠΕΛΟ, SPF CONDITIONER & ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ STYLING ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Ο καλύτερος τρόπος να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τις ακτίνες UV είναι να φοράς καπέλο ή μαντήλι. Ειδικά τα μαντήλια είναι το τέλειο αξεσουάρ του καλοκαιριού, όλη τη μέρα και δίνουν και ένα απίστευτο στυλ. Επίσης, προτείνουμε τη χρήση ενός leave-in conditioner που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία κατά των ακτινών UV. Δοκίμασε το Beaver Energizing Multi-protection Leave in Conditioner, καθώς προστατεύει αποτελεσματικά τα μαλλιά από την UVA & UVB ακτινοβολία, απομακρύνει τους ρύπους, προστατεύει το χρώμα των μαλλιών και κλειδώνει την υγρασία στην τρίχα για μεγάλο διάστημα.

Τέλος, αγάπησε τα φυσικά σου μαλλιά το καλοκαίρι. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις όσο λιγότερο γίνεται το πιστολάκι το styling των μαλλιών σου. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να πειραματιστείς στο styling χωρίς θερμότητα. Πχ αντί να χρησιμοποιήσεις το σίδερο μαλλιών για να κάνεις μπούκλες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα spray με θαλασσινό νερό για ανεπιτήδευτα σγουρά μαλλιά.

Καλοκαιρινό πρόβλημα: ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ

Το φριζάρισμα ίσως είναι ο χειρότερος εχθρός των μαλλιών σου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ειδικά αν έχεις πολύ πυκνά ή σγουρά μαλλιά! Μερικές φορές ίσως να μην μπορείς να ελέγξεις το φριζάρισμα, αλλά μην ανησυχείς είμαστε εμείς εδώ για εσένα.

Λύση: ΕΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε τα έλαια/serum μετά το λούσιμο, όμως για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσες να προσθέσεις μια μικρή ποσότητα του ελαίου στο conditioner πριν το εφαρμόσεις στα μαλλιά σου. Μετά το λούσιμο και αφού στεγνώσουν τα μαλλιά σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο έλαιο για να τιθασεύσεις ότι μπορεί να έχει απομείνει από φριζάρισμα. Ακόμη, μπορείς να το έχεις και μαζί σου για όταν φριζάρουν από την υγρασία. Το θαυματουργό Marula Hair Serum ενυδατώνει σε βάθος τη τρίχα, ενισχύει την κερατίνη, αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά, επαναφέρει την ελαστικότητα αφήνοντας τα μαλλιά σου ενυδατωμένα, απαλά, δυνατά και λαμπερά.

Ένα extra tip: Μπορείς να χρησιμοποιείς μια χτένα με αραιά δοντάκια κατά το λούσιμο, αυτό βοηθάει στην ελάττωση του φριζαρίσματος και στη διατήρηση της φυσικής σου μπούκλας.

Καλοκαιρινό πρόβλημα: ΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ & ΧΛΩΡΙΟ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από το να βουτάς στο δροσερό νερό τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Θέλουμε να το κάνεις ξέγνοιαστα, αλλά χωρίς να φθείρεις τα μαλλιά σου γιατί το αλάτι ή το χλώριο μπορεί να τα καταστρέψουν. Το θαλασσινό νερό ξηραίνει τα μαλλιά, ενώ το χλώριο όχι μόνο τα κάνει ξηρά αλλά και υπάρχει πιθανότητα να γίνουν πράσινα. Ναι, αλήθεια πράσινα.

Λύση: ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ & ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ειδικά από το θαλασσινό νερό το κλειδί είναι να ξεβγάζεις το μαλλί σου με νερό κάθε φορά που βγαίνεις από τη θάλασσα. Χρησιμοποίησε μετά ένα leave-in conditioner, όπως το Beaver Energizing Multi-protection Leave in Conditioner για να επαναφέρεις την υγρασία στα μαλλιά σου. Η χρήση μιας μάσκας μαλλιών βαθιάς ενυδάτωσης δύο φορές την εβδομάδα επιβάλλεται. Ιδανικά δοκίμασε μια μάσκα μαλλιών πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στοιχεία, που δίνει όγκο, κίνηση και λάμψη στα μαλλιά χωρίς να τα λαδώνει ή να τα βαραίνει.

Καλοκαιρινό πρόβλημα: ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Οι περισσότερες το καλοκαίρι επιλέγουμε πιο ανοιχτές αποχρώσεις για τα μαλλιά μας. Ποια δε θέλει αυτή τη λάμψη στα μαλλιά της όταν ο ήλιος λάμπει; Παρόλο που συμφωνούμε ότι τα πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά είναι πιο εντυπωσιακά το καλοκαίρι, τα συστατικά της βαφής μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα μαλλιά σου. Με την κατάλληλη φροντίδα, εμείς λέμε να το κάνετε.

Λύση: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Αν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις ένα σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για βαμμένα μαλλιά. Να τσεκάρεις ότι τα επίπεδα pH του σαμπουάν είναι μεταξύ 4.5-5.5 για να μην ξεθωριάσει το χρώμα και ότι περιέχει έλαια για βαθιά ενυδάτωση.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών

Beaver Clearance Sale! Αποκτήστε όλα τα shampoo, conditioner, hair mask, serum & spray της σειράς Beaver με 1+1 ΔΩΡΟ!

X
Scroll to Top
Επιλέξτε το δώρο σας!