210-8056000 Παραγγελίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα! ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες >49€
οι καλύτερες αποχρώσεις για μπλε μαλλιά

Οι καλύτερες αποχρώσεις σε μπλε μαλλιά ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια είναι τα μπλε μαλλιά. Τα μπλε μαλλιά είναι ένα από τα πολλά νέα χρώματα που έχουν προστεθεί στην πλειοψηφία των γυναικών που βάφουν τα μαλλιά τους. Τα μπλε μαλλιά είναι ένας διασκεδαστικός, τολμηρός και ζωντανός τρόπος για να προσθέσετε ένα έντονο χρώμα στα μαλλιά σας. 

Ωστόσο, δεν ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις του μπλε με κάθε τόνο δέρματος. Η επιλογή της σωστής απόχρωσης του μπλε μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πώς φαίνονται τα μαλλιά σας. Αλλά και στο πώς συμπληρώνουν τον τόνο της επιδερμίδας σας. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις καλύτερες αποχρώσεις σε μπλε μαλλιά ανάλογα με τον τόνο του δέρματος. 

Ανοιχτός τόνος επιδερμίδας

μπλε μαλλιά σε ανοιχτό τόνο επιδερμίδας

  

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε. Μερικές από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε είναι το baby blue ή το παστέλ μπλε. Οι ανοιχτές αποχρώσεις ταιριάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας και αναδεικνύουν το φυσικό ροζ υπότονό της.  

κοντά μπλε μαλλιά σε ανοιχτό τόνο επιδερμίδας

Είναι καλύτερο να αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις του μπλε, καθώς μπορεί το δέρμα σας να φαίνεται άχρωμο και θαμπό. 

Μεσαίος τόνος επιδερμίδας

  

τιρκουάζ μαλλιά σε μεσαίο τόνο επιδερμίδας

Εάν έχετε μεσαίο τόνο δέρματος, τότε έχετε πολλές επιλογές σε αποχρώσεις για μπλε μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις του μπλε με ψυχρούς τόνους, όπως το aqua ή το τιρκουάζ. Αυτές οι αποχρώσεις θα συμπληρώσουν τον τόνο της επιδερμίδας σας και θα σας δώσουν μια τολμηρή και προχωρημένη εμφάνιση. 

navy blue μαλλιά σε μεσαίο τόνο επιδερμίδας

  

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αποχρώσεις του μπλε με ζεστούς τόνους, όπως το navy ή το μπλε του κοβαλτίου. Αυτές οι αποχρώσεις αναδεικνύουν τη φυσική ζεστασιά στο δέρμα σας και τα μαλλιά σας θα φαίνονται λαμπερά και ζωντανά. 

cobalt blue μαλλιά σε μεσαίο τόνο επιδερμίδας

Σκουρόχρωμος τόνος δέρματος

navy blue μαλλιά

  

Εάν έχετε σκούρο τόνο δέρματος, τότε θα πρέπει να επιλέξετε αποχρώσεις του μπλε με ζεστούς υποτόνους, όπως το navy blue ή το royal blue. Αυτές οι αποχρώσεις θα συμπληρώσουν τον τόνο της επιδερμίδας σας και θα αναδείξουν τη φυσική ζεστασιά στο δέρμα σας.

 

τιρκουάζ μαλλιά

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αποχρώσεις σε μπλε μαλλιά με ψυχρούς τόνους, όπως teal ή τιρκουάζ. Αυτές οι αποχρώσεις θα σας δώσουν μια τολμηρή και προχωρημένη εμφάνιση και θα κάνουν τα μαλλιά σας να ξεχωρίζουν. 

μπλε μαλλιά σε σκούρο τόνο επιδερμίδας

Τόνος Δέρματος Olive

Αν έχετε olive τόνο δέρματος τότε οι επιλογές σας είναι πολλές για αποχρώσεις σε μπλε μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις του μπλε με ψυχρούς τόνους, όπως το baby blue ή το παστέλ μπλε. Αυτές οι αποχρώσεις θα αναδείξουν τη φυσική δροσιά στο δέρμα σας.  

Σας ταιριάζουν όμως και οι πιο ζεστές αποχρώσεις, όπως το navy blue ή το cobalt blue. Αυτές οι αποχρώσεις αναδεικνύουν τη φυσική ζεστασιά στο δέρμα και κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται λαμπερά και ζωντανά. 

Ουδέτερος τόνος δέρματος

Και ο ουδέτερος τόνος δέρματος, σας δίνει πολλές επιλογές στις αποχρώσεις για μπλε μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε ψυχρές αποχρώσεις του μπλε, όπως γαλαζοπράσινο ή τιρκουάζ. Όπως μπορείτε να επιλέξετε και μπλε με ζεστούς υποτόνους, όπως το navy blue ή το royal blue.

Ποια απόχρωση σε μπλε μαλλιά είναι ιδανική για εσάς; 

H επιλογή της σωστής απόχρωσης σε μπλε μαλλιά μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πώς φαίνονται τα μαλλιά σας. Αλλά και στο πώς συμπληρώνουν τον τόνο της επιδερμίδας σας. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, τότε θα πρέπει να επιλέξετε πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε.  

Εάν έχετε μεσαίο τόνο δέρματος, τότε έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τα μπλε μαλλιά. Εάν έχετε σκούρο τόνο δέρματος, τότε θα πρέπει να επιλέξετε αποχρώσεις του μπλε με ζεστούς υποτόνους. Ενώ αν έχετε λαδί τόνο δέρματος, τότε θα πρέπει να επιλέξετε αποχρώσεις του μπλε με ψυχρούς τόνους.  

Εάν έχετε ουδέτερο τόνο δέρματος, τότε πάλι έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τα μπλε μαλλιά σε ψυχρές αποχρώσεις. Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση του μπλε, μπορείτε να κάνετε μια τολμηρή και προχωρημένη εμφάνιση. 

Bonus Tip για μπλε μαλλιά 

Το βασικό είναι να διατηρείτε το χρώμα τους ζωντανό με τα κατάλληλα σαμπουάν για βαμμένα μπλε μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε το L'OREAL PROFESSIONNEL Serie Expert Vitamino Color Shampoo για βαμμένα μαλλιά. Το οποίο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας ζωντανό και για περισσότερο χρόνο.  

Μια ακόμα επιλογή είναι το HAIRMED B5 for Dry & Colored Hair Shampoo χωρίς σιλικόνη. Το οποίο είναι πλούσιο σε κολλαγόνο και ενυδατικούς παράγοντες που διατηρούν τα έντονα χρώματα φωτεινά και ζωντανά. 

Συνέχεια Αγορών
Η παραγγελία μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας